facebook tracking

Tutustu rekrytointiprosessiimme

Haluamme tarjota sujuvan rekrytointikokemuksen puolin ja toisin. Lue alta miten prosessi meillä etenee ja hae heti mukaan kasvavaan joukkoomme.

Miten hakuprosessi etenee?

Pääset mukaan hakuprosessiin toimimalla hakuilmoituksessa esitettyjen toimintaohjeiden mukaan. Käymme kaikki työpaikkahakemukset läpi ja kutsumme yleensä jokaista avointa paikkaa kohden 5-8 henkilöä haastatteluun. Haastattelun suorittaa pääsääntöisesti tuleva esimies ja kollega sekä HR-asiantuntija. Ensimmäisen haastattelukierroksen jälkeen 2-3 henkilöä kutsutaan toiselle hakukierrokselle. Ennen toista haastattelua työnhakijat suorittavat työpersoonallisuuskyselyn ja tehtäväkuvasta riippuen mahdollisesti jonkin pienen työnäytteen. Toisen kierroksen haastattelussa keskitytään työpersoonallisuuskyselyn tuloksiin sekä työnäytteen analysointiin. Haastatteluiden jälkeen suoritetaan mahdollinen rekrytointipäätös. Ilmoitamme kaikille haastatteluihin kutsutuille hakijoille henkilökohtaisesti työnhaun lopputuloksen. 

Miten valmistaudun työhaastatteluun?

Työhaastattelun tarkoituksena on antaa hakijalle lisätietoja hakemuksessa ilmoitetusta työtehtävästä ja Lumonista työpaikkana hänen oman päätöksentekonsa tueksi. Samassa yhteydessä Lumonin edustajat haastattelevat työntekijää hänen aiemmasta työhistoriastaan, osaamisestaan sekä arvoista ja asenteista. Tavoitteena keskustelussa on lisätä tietoa Lumonista työyhteisönä sekä tehtävästä ja taas toisaalta antaa Lumonille työnantajana mahdollisuus tutustua potentiaaliseen uuteen työntekijään. 

Haastatteluun kannattaa aina valmistautua hyvin. Esimerkiksi ansioluettelo tulee päivittää ja kaivaa esille vanhat koulu- ja työtodistukset. Samalla kannattaa pohtia, miksi kyseinen tehtävä kiinnostaa ja mitkä ovat mahdollisesti omat vahvuudet ja heikkoudet kyseisessä työtehtävässä.

Kannattaa myös tutustua Lumoniin yrityksenä ja sen toimialaan ja pohtia onko toimiala sellainen, jolla itse haluaa työskennellä. Hyvin oleellista on myös miettiä, allekirjoitatko itse arvomme "aina lähellä", "pidämme lupauksemme" ja "rakennamme tulevaisuutta yhdessä" sekä haluaisitko toimia näiden arvojen mukaan tulevassa tehtävässä.

Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta