Osasto

Asennus

 • Suosittelen asentajan työtä omasta kokemuksesta myös alan vaihtajille, etenkin jos tykkää tehdä töitä ulkona ja pitää, että työ on fyysistä. Uuden opettelua ei tarvitse pelätä, vaan pitää avoimen mielen ja on valmis panostamaan uusien taitojen opetteluun, niin tässä tehtävässä kyllä pärjää.

  Sami Kaskela

  Terassilasiasentaja

 • Parasta tässä työssä on tosi onnelliset asiakkaat ja se, että töitä pääsee tekemään hienoissa paikoissa. Asentajan työ on joustavaa ja vapaata, jossa voi itse vaikuttaa omiin aikatauluihinsa. Meillä on hyvä tiimi ja Lumon on varma työnantaja, joka on alansa huippu. Jos sinua kiinnostaa käytännönläheinen työ vaihtuvissa ympäristöissä, niin hae mukaan meidän tiimiin.

  Lauri Ruokoranta

  Terassilasiasentaja

 • Olen viihtynyt Lumonilla erittäin hyvin, koska ilmapiiri on kannustava ja kaikki puhaltavat yhteen hiileen. Lumonilla on hienoa olla töissä, koska ympärillä on ammattitaitoinen ja auttava yhteisö.

  Vesa Eloranta

  Työnjohtaja

 • Lumonin kulttuurissa parasta on yhtenäisyys, eli se, että pyritään tehdä töitä yhdessä. Lumonille voi tulla asentajaksi millaisella taustalla vain. Meillä on Lumonilla asennuskouluttajia, jotka perehdyttävät ja kouluttavat sinut työhön. Tärkeämpää on asenne ja halu kehittyä työssään.

  Lauri Leskinen

  Asentaja