facebook tracking

Opiskelija, aloita urasi meillä

Tarjoamme uusille osaajille työharjoittelupaikkoja kansainvälisessä ympäristössä

Varmistamme aina hyvän perehdytyksen tehtävään

Teemme tiivistä oppilaitosyhteistyötä meille tärkeillä toimialoilla. Tavoitteenamme on tarjota opiskelijoille harjoittelu- ja kesätyöpaikkoja niin myynnin, asennuksen, tuotannon kuin erilaisten tukitoimintojen parissa. Tyypillisesti työharjoittelut ja kesätyöt tapahtuvat myynnissä, asennuksella, Call Centerissä, henkilöstö- ja talousosastolla sekä IT:n ja logistiikan parissa.  

Opinnäytetöiden lähtökohtana on ollut perehdyttää uutta työntekijää uuteen tehtävään tai syventää nykyisen työntekijän osaamista omassa tehtävässään. Tästä johtuen opinnäytetöitä teetetään lähtökohtaisesti työllistämistarkoituksessa ja henkilön mahdollinen työllistyminen käydään läpi jo opinnäytetyöstä sovittaessa.  

Oppilaitoksen edustaja ota meihin yhteyttä, niin keskustellaan mahdollisuudesta tehdä yhteistyötä:

Kimmo Hilliaho
Head of HR 
kimmo.hilliaho@lumon.fi

Avoin hakemus opiskelijoille

Katso mitä meillä harjoittelussa olleet opiskelijat sanovat Lumonista työnantajana

Tulin tekemään Lumonille työharjoittelun ja opinnäytetyön, jotka kestivät yhteensä puoli vuotta. Tämän jälkeen valmistuin ja sain Lumonin tuotekehitysosastolta vakituisen työpaikan. Esimiehen kannustus oman osaamisen kehittämiseen ja jatkokouluttautumiseen johtivat myöhemmin vielä maisteritutkinnon suorittamiseen työn ohella.

Veikko Kontkanen Tuotekehitysinsinööri

Tulin aluksi työharjoitteluun neljäksi kuukaudeksi, jonka jälkeen jatkoin kesätöissä. Kesätöiden aikana valmistuin merkonomiksi ja samaan aikaan Lumonilla aloitti Call Center-tiimi, josta sain vakituisen työpaikan. On hienoa olla osana tällaista yritystä. Joka päivä on mukava tulla töihin!

Elina Arola Asiakashankkija

Verkostoidu

Verkostoidu kanssamme pysyäksesi ajan tasalla uusista työpaikoista.

Verkostoidu

Yhtenäinen kulttuuri ja yhdessä tekemisen meininki ovat vahvasti Lumonilla työskentelyn ytimessä

Lumon tekee yritysyhteistyötä Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun kanssa. Lue Lumonin HR manageri Eira Leinon  haastattelu XAMK:in sivuilta ja tutustu millaisia mahdollisuuksia yhteistyö on avannut opiskelijoille Lumonilla. 

Lue artikkeli tästä>> 

Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta