facebook tracking
Osasto

Myynti

Connect

Jos sinulla on intohimo auttaa asiakkaita tekemään kodeistaan parempia, olet oikeassa paikassa! Myyntiedustajamme ovat aktiivisia, tavoitteellisia ja haluavat käyttää asiantuntemustaan parhaan mahdollisen ratkaisun löytämiseksi asiakkaalle. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa myyntikokemusta, riittää kun sinulla on vahva halu tehdä tulosta, oppia ja kehittyä. Motivaatiosi ja asenteesi ratkaisee. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen ja pääset osaksi tiimiä, joka auttaa sinua aina, kun tarvitset apua. Miltä kuulostaa? Katso avoimet työpaikat ja hae nyt.

Kun tukena on tällainen vakavarainen yritys, on helppoa ja hienoa tehdä omaa työtä. Lumonilla hienoa on myös hyvä brändi, joka helpottaa myyntityön tekemistä. Lumon on työpaikkana niin hyvä, että suosittelen kaikille.

Joonas Peltonen Myyntipäällikkö

Lumonin myyntitiimi on hitsautunut hyvin yhteen. Tällaiseen porukkaan myös uuden myyjän on helppo hypätä mukaan. Myyntipäällikön lisäksi muiltakin kollegoilta voi kysyä ihan mitä vain. Meillä on paljon myyjiä, jotka ovat olleet täällä pitkään töissä ja pystyvät auttamaan uutta työkaveria kyllä paljon. Uusi kaveri saa varmasti niin paljon apua kuin sitä vain tarvitsee.

Timo Hentilä Myyntipäällikkö
Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta