facebook tracking
Tekninen tuki
Osasto

Tekninen tuki

Connect

Haluatko olla mukana tekemässä parempia koteja ja saada asiakkaat huokaamaan ihastuksesta, kun he ensi kerran näkevät lasitetun tilan valmiina kokonaisuutena? Silloin sinun kannattaa hakea mukaan teknisen tuen tiimiimme. 

Konsernin tekninen tuki vastaa maakohtaisten yhtiöidemme myynnin tukitiimien teknisestä tuesta ja palvelutoimintojen kehittämisestä sekä koordinoinnista. 

Maakohtaisissa myynnin tukitiimeissä meillä työskentelee joukko huipputaitavia suunnittelijoita, jotka toimivat tiiviissä yhteistyössä niin kuluttaja- kuin projektimyynnin kanssa. Meille on tärkeää, että yhteistyö yli osastorajojen on sujuvaa ja mutkatonta ja teemme kaikki töitä yhteisen määränpään saavuttamiseksi. Hae siis heti mukaan huippujengiin tai verkostoidu kanssamme ja saat ensimmäisenä tiedon avautuvista työpaikoista. 

Ammattimaisesti toimivan tiimin tuki on joka käänteessä takanasi, mikä motivoi olemaan osa parasta ja halutuinta. Yhdessä olemme enemmän! Työtä tehdään tosissaan, muttei tosikkoina. Lähellä sisäisiä asiakaitamme parannamme ihmisten koteja, eivätkä päivät ole koskaan täysin samanlaisia.

Maiju Ruohonen Suunnittelija, Lumon Suomi Oy

Meillä Lumonilaisilla on hyvä yhteishenki ja tekemisen meininki. Olen erittäin ylpeä saadessani työskennellä muiden Lumon ammattilaisten kanssa. Täällä konsernin teknisessä tuessa teemme tiiviisti yhteistyötä kaikkien osastojen ja erityisesti muiden maatiimien kanssa. Työilmapiirimme onkin hyvin positiivinen ja kannustava.

Harri Sinkkonen Technical Specialist, Lumon Oy
Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta