facebook tracking
Osasto

Tuotanto

Connect

Meillä Lumonilla on maailman moderneimmat parveke- ja terassilasitusten tuotantolinjat. Tehtaamme työntekijät ovat todellisia ammattilaisia, jotka hallitsevat monia eri tuotantovaiheita lasinjalostuksesta profiilien sahaamiseen ja lasitusten kokoamiseen. Kehitämme valmistusprosessejamme jatkuvasti yhdessä työntekijöidemme kanssa. Jos haluat olla rakentamassa parempia koteja modernissa ja inspiroivassa työympäristössä, hae mukaan nyt.

Lumonille kannattaa hakea töihin, jos haluaa työnantajan, johon voi luottaa. Sen lisäksi täällä pääsee todella hyvin kiertämään erilaisia työpisteitä ja kokeilemaan uusia juttuja, kun on itse vaan aktiivinen ja osoittaa kiinnostusta.

Jaana Ylisuutari Varastovastaava

Uudet työntekijät otetaan Lumonilla tosi hyvin vastaan. He saavat hyvän perehdytyksen ja turvallisuusasiat käydään hyvin läpi. Tänne on helppo kaikkien tulla töihin. Lumonin työyhteisössä on hyvä yhteishenki ja kehittävä ilmapiiri.

Tuukka Aaltonen Vuorovastaava

Jokainen päivä on erilainen. On mukava nähdä, kun hommat saadaan rullaamaan tuotannossa, tuotteista tulee laadukkaita ja asennuksesta kantautuu kehuja. On hienoa, että Lumonilla on päässyt etenemään ja on mahdollisuus saada vastuuta.

Antti Koskinen Parvekelasitehtaan vuorovastaava

Työntekijäkokemuksia

Connect

Connectaa kanssamme pysyäksesi ajan tasalla uusista työpaikoista.

Kaikki avoimet tehtävät

Suomalaista tuotanto-osaamista maailmalle

Kansainvälinen Lumon laajentaa tuotantoaan Espanjaan vastatakseen entistä paremmin kansainvälisten asiakkaidemme tarpeisiin. Espanjaan avattavan tehtaan HR-Manager Mapi Sosa Santana ja turvallisuuspäällikkö Natalia León Sánchez vierailivat kesällä Kouvolan tehtailla ja tutustuivat suomalaisiin kollegoihin sekä Lumonin toimintatapoihin. Katso videolta kaksikon tunnelmat vierailulta.

 

Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta