Hei asentaja! Kiinnostaako työ laadukkaiden lasitustuotteiden parissa?

Lumon-asentajana vastaat terassi- ja parveketuotteiden asennuksista nimetyissä asiakaskohteissamme.

Katso mitä mieltä asentajamme ovat Lumonista työpaikkana

 • Aloitin Lumonilla n. vuosi sitten, ja olen saanut kehittyä loistavien työkavereiden ansiosta. Haastan itseäni myös kehittymään joka päivä lisää. Pyrin aina tekemään joka kohteesta priimaa, niin kuin haluaisin itsellenikin tehtävän. Täällä on mahtavat työkaverit, ja olemme aina lähellä toisiamme. Itsekin pyrin auttamaan työkavereita mahdollisuuksien mukaan, ja tekemään sitä kautta heidän työn helpoksi. Lumon yrityksenä on erittäin toimiva!

  Sami Kaskela

  Kuluttajapuolen asentaja

 • Olen saanut mahdollisuuden kehittyä Lumonilla erinomaisen kouluttajan ansiosta, ja kehitän itseäni kohde kohteelta. Asennuksessa on tärkeä muistaa, että paras laatu syntyy tekemällä asiat oikein rauhassa, ei hosumalla! Haluammehan olla paras ja halutuin kaikessa, mitä teemme. Suosittelen Lumonia työnantajana, koska täällä pidetään huolta työntekijästä, ja kokonaisuus toimii moitteettomasti.

  Aki Himberg

  Kuluttajapuolen asentaja

 • Lumonilla olen saanut kehittää omaa ammattitaitoa erilaisten asennuskohteiden kautta kouluttajien avulla. Täällä saa jatkuvasti oppia uutta. Visiomme olla paras ja halutuin tarkoittaa minulle sitä, että työt tehdään positiivisella asenteella, huolellisesti, ja laadukkaasti. Lumon on luotettava työnantaja, jossa on mahtavat työkaverit - suosittelisin Lumonia työpaikkana muillekin!

  Henri Vieruaho

  Projektipuolen asentaja

 • Lumonin kulttuurissa parasta on varmaan sellainen yhtenäisyys, että pyritään tekemään töitä yhdessä. Mielenkiintoisimpia projekteja, jossa olen ollut työskentelemässä, on varmaan ollut Vantaan valon kortteli ja siellä erityisesti Sarastus, 16 kerroksinen kerrostalo. Meillä on Lumonilla asennuskouluttajia, jotka perehdyttävät ja kouluttavat työhön. Tärkeämpää on asenne ja että haluaa kehittyä työssään.

  Lauri Leskinen

  Projektipuolen asentaja